Rezgésanalízis elmélete

Szakmai publikációk

Műszerek és szoftverek

Szolgáltatások

Szakmai előadások

Aktuális időpontokCopyright: Rahne Eric 2007-2022
webmaster: erJogi nyilatkozat

A weboldal tartalmát szerzői jogok védik, ezért az írások, ábrák, valamint hő- és fényképek másolása, tárolása és publikációja csak a szerző előzetes írásos engedélyével megengedett.

Jogi nyilatkozat

A honlap tartalmát szerzői jogok védik, ezért az információs és szakmai anyagok publikációja csak a forrás és a szerző nevének feltüntetése mellett, valamint a szerző előzetes írásos engedélyének megléte esetén megengedett. Az anyagok nyomtatott vagy elektronikus újrapublikálása kifejezetten erre vonatkozó egyedi (eseti!) engedély nélkül semmiképpen nem engedhető meg!

A honlap oldalain és a csatolt dokumentumokban szereplő védjegyek, márkanevek és termékelnevezések a mindenkori tulajdonosok tulajdonát képezik, akkor is, ha az külön nem került feltüntetésre. A honlap elméleti oldalain a szerző saját fényképein és grafikonjain túl felhasználásra kerültek - külön megjelölés nélkül - a DDC (Rostock), PCB (Buffalo) és VMI (Linköping) cégek ábrai és fényképei is.

A közölt információk helyességéért és teljességéért, valamint a weboldal használata során esetlegesen elszenvedett közvetlen és közvetett károkért felelősséget nem vállalok.

A weboldal üzemeltetője és készítője továbbá semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon elhelyezett linkek révén elérhető weboldalak tartalmáért vagy azok megtekintése során esetlegesen elszenvedett közvetlen és közvetett károkért.

Az adatkezelési tájékoztatót a következő link révén tekintheti meg: Adatkezelési tájékoztató

Copyright (c) Rahne Eric